Na naszych rejsach jako jedyna firma na rynku oferujemy doskonałe posiłki w formie cateringu dostarczanego codzienne na jacht.
Kuchnia naszego ośrodka w Węgorzewie od wczesnych godzin porannych przygotowuje dla rejsów świeże i smaczne dania, które następnie są pakowane próżniowo i dedykowanym transportem przywożone dla uczestników naszych rejsów.
Każdy jacht jest wyposażony w przedział kuchenny (tzw. kambuz), w którym załogi mogą podgrzać obiad. Załogi codziennie składają zamówienie na następny dzień i wybierają produkty, które mają ochotę jeść na śniadania czy kolacje. Do wyboru między innymi: pieczywo, wędliny, sery, masło, dżemy, jogurty, płatki śniadaniowe, świeże warzywa i owoce.
Nasze posiłki składają się ze standardowych dań kuchni polskiej. Indywidualne diety dostępne są za dopłatą:
- wegetariańska 99 zł
- bezglutenowa 195 zł.